Chatslige

Rated 3.95/5 based on 748 customer reviews

There are no ordinary people in our random video chat!All those who joined us are eager to meet people on live chat no matter how they found us: by themselves, on friends’ advice or out of curiosity.Nanti la aku try rakam pakai henpon sikit nanti bila aku tengok kat tv. Korang jangan tanya aku cammana nak upload macam real nye kat youtube, aku tak tahu. Find the chat room topic that interests you and start meeting people from around the world with similar interests in just a couple of clicks!

gitu la siksa aku berangan nak rasa suasana Iron Maiden main live macammana.

The coins for purchasing stickers can be either bought or earned in a totally honest vote. Here you will find easy-going sweet talking through web cam.

Get online to find love or friendship in random video chat.

akhirnya aku dah dapat tengok dorang 10 kali kat suasana lain2, daerah lain2, kat 6 negara berlainan kat 3 continents benua berlain ngan ikat perut backpacking, berkorban macam2 dan sanggup buat kerja giler ni semua pasal ni la minat aku... so tolong la faham dan jangan lahar atau kutuk aku. Dan lagi satu guitarist dia Akio Shimizu, dekni memang hebat hebat hebat giler Dahsyat la kan. Dah tak sama Anthem lagi, apa aku tahu dia eksiden jalanraya ada cedera tak tahu la apa nasib dia sekarang.

Nak rasa korang tu lagi civilised, bagus, mulia dan beriman dari aku bila baca blog ni, Antara band rock Jepun yang aku suka la jugak sampai sekarang selain Anthem. Lepas tu korang tengok Naoto Shibata ni memang la kat video ni... Aku satu patah perkataan pun tak paham apa lagu ni kecuali korus tu sebenarnye Inggeris tapi dah jadi bahasa Merapu bila Anthem main live HAHA...

Leave a Reply